بزن بریم
منو

کنسانتره انار چیست و چگونه تولید می شود؟

شربت کنسانتره انار

کنسانتره انار چیست و چگونه تولید می شود؟

بسیاری از شما مشتریان گرامی این سؤال را دارید که کنسانتره انار چیست؟

سالیان سال مشتریانی از سایر کشورها برای تولید انواع نوشیدنی های با طعم و خواص انار، از خرید انار تازه ایران بهره می بردند. اما با وجود نرخ خرابی انار مانند هر میوه تازه دیگری و هزینه نگهداری بالاتر آن، صنعت تولید کنسانتره انار در ایران برای اولین بار تأسیس شد. تولید کننده کنسانتره انار در صدد تولید یک فراورده ارگانیک از آب انار تغلیظ شده است.

کنسانتره انار چیست؟
کنسانتره انار چیست؟

این فرایند تحت کنترل صنعتی و بهداشتی با متد تولید روز دنیا در کارخانه شرکت پارس فراور انجام می شود.

وقتی که نگاهی به لیست کارخانه های تولید کننده نوشیدنی می اندازیم، میبینیم که ۹۹ درصد آنها بر پایه فرایند تولید از انواع کنسانتره میوه طراحی شده اند.

در واقع قسمت عمده ای از تولید آب میوه های امروز در کارخانجات کنسانتره سازی انجام می شود.

دمای تغلیظ و مدت زمان و نحوه آب گیری و همچنین فیلتراسیون برای انواع کنسانتره میوه زیر اهمیت خاصی دارد:

کنسانتره سیب
کنسانتره انگور سفید
کنسانتره آناناس
کنسانتره انار
کنسانتره خرما
کنسانتره طالبی
کنسانتره لیمو ترش
کنسانتره هلو
بیشترین تأثیر فاکتورهای گفته شده در میزان شفافیت کنسانتره میوه های خنثی می باشند.

برای مشاوره با ما ارتباط برقرار نمایید.

مدیریت: مهندس غفاری

تماس: 09127558311

irannar.ir وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *