آنالیز کنسانتره انار گس طبیعی با بهترین رنگ در دسترس شما می باشد.

آنالیز کنسانتره انار گس طبیعی با بهترین رنگ در دسترس شما می باشد.
آنالیز کنسانتره انار برای هر بج متفاوت بوده و هر بج کنسانتره انار صادراتی بیست تن می باشد.

- بریکس :(g/100g) 65±1
- اسیدیته بر حسب سیتریک اسید :(g/100ml) 4.5-5.8pH :3.2 – 2.7
- چگالی :(g/l) 1.28 – 1.29
- رنگ ( بریکس 3 و 520/430nm ) :حداقل 1
- کدورت ( بریکس 12 ) :حداکثر 60اندیس
- فرمالین :(g/100ml) 36-45
- الکل اتیلیک :ND
- هیدروکسی متیل فورفورال HMF :ND
- دما و زمان نگهداری :18- درجه سلسیوس
- شفافیت و رنگ ظاهری :کاملاً شفاف/قرمز تیره
- طعم :گس
- بو :بوی طبیعی آب انار
- Total plate count (cfu/gr) :کمتر از 10
- Acid resistance bacteria (cfu/gr) : کمتر از 10
- Yeast and Mold (cfu/gr) : کمتر از 10
- Coliform (MPN/100ml) : منفی